Revisie

Hydraulische pomp, cilinder of motor reviseren met eigen testbank

Bij Luteijn Hydraulics reviseren we cilinders, motoren, pompen en complete systemen.

Eigen testbank: knap staaltje engineering

Onze eigen testbank getuigt van een knap staaltje engineering. En daar zijn we best trots op. De testbank bestaat uit een dieselmotor met een vermogen van maar liefst 400 kW. De variabele gesloten systeempomp drijft een hydraulische motor aan, waaraan de hydraulisch te testen pomp wordt gekoppeld. Door middel van verschillende koppelstukken en aanbouwplaten kunnen we pompen in alle soorten en maten op onze testbank plaatsen.   

Pompen met zowel een linkse als een rechtse draairichtingen kunnen worden getest.  Met onze testbank kunnen we traploos testen van 0 naar 3.500 toeren. Zo kunnen we alle hydrauliekpompen met verschillende soorten regelingen op een realistische manier testen.

Zodra we alle gereviseerde onderdelen uitvoerig hebben getest en overtuigd zijn van de kwaliteit, bezorgen we de klant een testcertificaat. Dat is een uitvoerig rapport in PDF-vorm met alle informatie over rendement, toerental, testdruk en vermogen.

Hierdoor heeft de klant het bewijs dat de pomp, cilinder of motor 100% werkt en is ingesteld op de juiste parameters.

Voordelen van revisie

Stilstand kost geld. Daarom kiezen onze klanten meestal voor het reviseren van een hydraulische pomp of motor. Doordat we over een grote voorraad van onderdelen beschikken, kan een revisie vaak op korte tijd worden uitgevoerd.

gereviseerde ruilpompen en -motoren uit onze eigen voorraad, kunnen we uiteraard in een korte tijd leveren. 

Alle merken

De meeste revisiebedrijven beperken zich tot één merk. Dat doen we, bij Luteijn Hydraulics, bewust niet. Om er zeker van te zijn dat we alle klanten kunnen helpen, werken we met onderdelen van alle mogelijke merken, zoals: Poclain, Rexroth, Parker, Linde en Bosch, Danfoss, Sauer Danfoss, Hagglund etc. 

Zo blijft iedere revisie een uitdaging. Zelfs voor een specialist in hydrauliek. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat.