Maritiem

De hydrauliek van een schip: altijd een uitdaging!

Wereldwijd doen rederijen en visserijen een beroep op onze jarenlange ervaring en knowhow. Onze technisch geschoolde servicemonteurs zijn gespecialiseerd in de hydrauliek van een schip, waardoor ze perfect advies op maat kunnen geven en assisteren. Zo krijgen we regelmatig opdrachten voor:

  • Visserij (flyshoot - twinriggen - bokken)
  • Offshore
  • Scheepvaart
  • Bagger
  • Renewables

Onze opdrachten zijn heel divers, zie projecten voor een overzicht.

Gecertificeerd als Reparatie en Service Centre van Poclain-Hydraulics. 

Poclain Hydraulics heeft ons gecertificeerd als Reparatie en Service Centre in Nederland. Onze werkplaats voldoet dan ook aan alle eisen die door Poclain worden gesteld. Bovendien hebben onze monteurs een professionele training in Frankrijk gekregen, zodat ze het reilen en zeilen van de producten kennen. Ons magazijn bevat een uitgebreid assortiment aan Poclain-onderdelen waardoor we stilstand tot een minimum kunnen beperken.

Onze locatie in Breskens is ideaal voor binnenkomende kotters. Bovendien bevinden we ons op slechts 2 uurtjes rijden van Boulogne, waar we frequent aan het werk zijn. Als specialist in hydrauliek denken we altijd verder. Waarom sleept een probleem zolang aan? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze klant op een veilige manier wordt geholpen?

Dankzij de goede service vertrouwen vissers, scheepsbouwers, offshore- en baggerbedrijven ons niet alleen voor revisie, service en onderhoud, maar ook voor nieuwbouwprojecten, waarbij we de volledige systeembouw voor onze rekening nemen. 

Wilt u stilstand vermijden en snel worden geholpen? Aarzel niet om contact op te nemen.